Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

New user, new problems


jack-wadelin
 Share

Recommended Posts

Posted · New user, new problems

Hey I just got my Ultimaker (fully assembled& installed), looks great and I can't wait to start printing. However when I run my first scan it says to make sure all the endpoints are pressed. I've searched through both the forums and the instruction guide but couldn't find anything.

Thanks for any help :)

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · New user, new problems

    Hi Jack

    If you look at the end of the shafts at the top of your machine you see limit switches at the end of some of those which you can push the lever and you'll here a click. I gather it is talking about them.

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...