Jump to content
Dj-EKI

Cura 2.6.1 issues - SD card and Build Plate Temperature

Recommended Posts

Posted · Cura 2.6.1 issues - SD card and Build Plate Temperature

When I remove the SD card, then Cura does not notice that the SD card is no longer available. If I insert the SD card again, then I can not store more on it. I need to go through Save to File.

The build plate temperature is set to 60.

The buildplate temperature initial layer is set to 90.

But it is already started at 60.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura 2.6.1 issues - SD card and Build Plate Temperature

When reporting an issue like this, it helps to give out as many details as possible. At the very minimum, it helps if you add what OS you use, since this is unlikely to affect all computers (because then there would be more people reporting the issue).

OS X? If so, what version of OS X?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura 2.6.1 issues - SD card and Build Plate Temperature

Sorry, my OS is Windows 10. Cura 2.4.0 has no issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!