Jump to content
Mattee

Cura 2.6.2 Fill Viewing problem? And plot time error

Recommended Posts

Posted · Cura 2.6.2 Fill Viewing problem? And plot time error

When I upload a model, Cura shows the bottom few layers as expected with a line fill only, doesn't matter which one you choose. Then as you move the slicer slider up...All you get is the outer most shell and a hollow interior, but no interior walls or infill, and that's exactly what prints. Also 0 - 95 % fill all say the same time (4-6 Hours). Infill ONLY shows if it's 100%, then the time jumps to day(s) for print time estimate... Any thoughts why this is happening? Solutions greatly appreciated.

Thanks Mattee

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura 2.6.2 Fill Viewing problem? And plot time error

Could you share a project file with the model in it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!