Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

CURA not heating bed in Lulzbot Mini


Recommended Posts

Posted · CURA not heating bed in Lulzbot Mini

Have been using previous versions of CURA with Lulzbot Mini with no problem. New version heats the nozzle but not the print bed. Would appreciate any troubleshooting or settings suggestions.

Thank you

Gary H.

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · CURA not heating bed in Lulzbot Mini

    You're probably better of asking the people from Lulzbot. They have their own variant of Cura. As we don't test non-UM printers, there isn't a whole lot we can do to help you.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...