Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
teshiburu

Odd "model joining"

Recommended Posts

Hi,

Ive been using cura for a while to print multiple models at the same time, and have just had a very strange occurance the below image is only displaying "shell" no travel, or helpers.

22228582_10159523330945014_6817670302893935500_n.thumb.jpg.7c513d6178994b82cc03efe1220799d5.jpg

When printing these lines are also printed, I've tried disabling combing and still no joy any ideas?

22228582_10159523330945014_6817670302893935500_n.thumb.jpg.7c513d6178994b82cc03efe1220799d5.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • Taking Advantage of DfAM
      This is a statement that’s often made about AM/3DP. I'll focus on the way DfAM can take advantage of some of the unique capabilities that AM and 3DP have to offer. I personally think that the use of AM/3DP for light-weighting is one of it’s most exciting possibilities and one that could play a key part in the sustainability of design and manufacturing in the future.
        • Like
      • 3 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!