Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
Mateus Abreu

Layer View - Plugin

Recommended Posts

Hello guys,

Why my layer view only show Compatibility Mode? (Intel HD Graphics 620 - Intel Core i7-7500U - Windows 10 64-bit - Cura 3.2.0-Beta)

Obs 1:

Obs 2:


Did everything, but still get this:

 

01.thumb.png.b4053c01a6712815b54f09807ca47bbd.png

 

Any tips ? :S

Edited by Mateus Abreu

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Mateus Abreu said:

If i try to checkbox the "Show webcam image" on Octoprint plugin, this happen:

 

 

Please try this newer version of the plugin (until the release of the non-beta version of Cura 3.2 this week, at which point you can use the Plugin Browser to install the same version):

http://files.fieldofview.com/temp/OctoPrintPlugin.curaplugin

Drag and drop the curaplugin file onto the running Cura application, and then restart Cura.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Mateus Abreu said:

Why my layer view only show Compatibility Mode? (Intel HD Graphics 620 - Intel Core i7-7500U - Windows 10 64-bit - Cura 3.2.0-Beta)

 

 

To get the obvious out of the way: In the General preference page, is the option "Force layer view compatibility mode (restart required)" checked? If so, uncheck it and restart Cura.

 

Are you running Cura over a remote desktop connection, inside a virtual machine, or anything else that might affect your GPU?

Edited by ahoeben
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, ahoeben said:

 

Please try this newer version of the plugin (until the release of the non-beta version of Cura 3.2 this week, at which point you can use the Plugin Browser to install the same version):

http://files.fieldofview.com/temp/OctoPrintPlugin.curaplugin

Drag and drop the curaplugin file onto the running Cura application, and then restart Cura.

 

18 minutes ago, ahoeben said:

 

To get the obvious out of the way: In the General preference page, is the option "Force layer view compatibility mode (restart required)" checked? If so, uncheck it and restart Cura.

 

Are you running Cura over a remote desktop connection, inside a virtual machine, or anything else that might affect your GPU?

Thanks a lot, everything is working like a charm.':D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Announcements

  • Our picks

    • Architect Design Contest | Vehicles.
      We're open for entries! - Design and submit your 3D designs of architectural entourage - vehicles - for a chance to win a large filament pack. Presenting an idea, an architectural design or something as big as an urban project isn't easy. A scaled model can really help to get your idea across.
        • Like
      • 19 replies
    • What The DfAM?
      I'm Steve Cox, an experienced engineer familiar with 3D printing. I wanted to share some DfAM guidelines with this community to help and make stronger parts.
      I'm also an Autodesk Certified Instructor for Fusion 360, so many of the images in ...
        • Thanks
        • Like
      • 18 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!