Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
zizon

Problème de mise en route

Recommended Posts

Bonjour tous,

 

Depuis une bonne semaine, mon UM2 ne s'allume plus du premier coup.

Elle émet un petit toc lorsque je la met en route et la lumière s'allume une demi seconde et plus rien.

Il faut que je l’éteigne et la rallume plusieurs fois avant qu'elle soit disposée a bosser.

Une fois partie, tout baigne.

Une idée les rois de l’électro ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

non, les leds autour de la machine mais une fraction de seconde.

L'allim s'allume normalement.

Ce matin elle c'est allumée du 1er coup.

En faites, @electromu doit passer chez moi pour autre chose mais j'avais envie de crier ce matin "Je suis seul !!!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • Taking Advantage of DfAM
      This is a statement that’s often made about AM/3DP. I'll focus on the way DfAM can take advantage of some of the unique capabilities that AM and 3DP have to offer. I personally think that the use of AM/3DP for light-weighting is one of it’s most exciting possibilities and one that could play a key part in the sustainability of design and manufacturing in the future.
        • Like
      • 3 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!