Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Underextrusion from time to time


jabamun01
 Share

Recommended Posts

Posted · Underextrusion from time to time

I have a weird problem. My Anet A8 extrudes perfectly for a few moments, then starts underextruding, then extrudes ok again. This happens during all the print although it's more noticeable in the first layer, as can be seen in the picture. I've come to the conclusion that it depends mostly on time and not on the calibration of the bed, as even if it travels to a different location, if before travelling it was underextruding it keeps underextruding in the new location as well. IMG_20181019_001855.thumb.jpg.732a8e21f7b32a50f9311180af2b04c4.jpg

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...