Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Bed/hot end temperature not showing in Cura monitoring


linear-eagle
 Share

Recommended Posts

Posted · Bed/hot end temperature not showing in Cura monitoring

I just got an S5, and while printing I'm not seeing the bed/hot end temperature information on the Cura Monitoring tab (items 3 and 4 on the second screenshot here). I only see the loaded materials and the currently printing part.

 

Am I missing something?

 

I'm running Cura 3.6.0.

 

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Bed/hot end temperature not showing in Cura monitoring

    No, you don't miss something, it is normal. I also didn't see this information on the S5 and also not on the UM3. 

    I guess the screenshots on the UM site are wrong or from some older versions.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • The Ultimaker Showcase — October 14. What's new?
        Your dear friends at Ultimaker have some exciting news and insights for you!
         
        • 0 replies
      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...