Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura only creating partial gcode prints


Recommended Posts

Posted · Cura only creating partial gcode prints

I am new to the community just got my printer last week. The test prints that were pre-loaded printed just fine. I am now trying to do my first project by loading the file into Ultimaker Cura, after I perform the splicing and save the file to my SD card I performed a couple of prints all being incomplete. I found the file actually said the print was finished and 100 percent completed. I moved onto checking the file after saving the gcode file to the SD card and found only a portion of the model was being saved. I have tired multiple different prints all with the same outcome. I am now completely lost on trouble shooting. 

 

I have uninstalled Cura and reinstalled with no luck and have even changed versions of Cura.

image.thumb.png.83f9c916168462504cb790613243e474.png

 image.thumb.png.b1efa1a7ac7040abe4ac43bf6b7e3caa.png

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...