Jump to content
thaprodigy58

Error when slicing in Cura

Recommended Posts

Posted · Error when slicing in Cura

I have Cura 3.6  and when I try and slice I get this odd slice error of some odd lines across the g-code preview.

Does anybody know why this is happening?

image.thumb.png.bfa69abb82e766e47c5b06160e3085ff.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Error when slicing in Cura

I wonder if there is a slight error in the model itself. Can you provide it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Error when slicing in Cura
5 hours ago, kmanstudios said:

I wonder if there is a slight error in the model itself. Can you provide it?

No, when I slice it in S3D theres no issues at all

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Error when slicing in Cura
3 hours ago, thaprodigy58 said:

No, when I slice it in S3D theres no issues at all

OK. But, there could be tolerance issues and such that make Cura pick up the line.

 

And, without a model to examine, I am kinda thinking that it prevents anybody from really trying to help as, if they have the experiences I do, it is something not seen in our slices.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!