Jump to content
imn16

Surface defects

Recommended Posts

Posted · Surface defects

Hello everyone,

 

I’m new here and need some guidance in figuring out what’s wrong with my prints.

 

im using a Ultimaker 2+ with Ultimaker Metallic Silver PLA. My prints are perfect except for this weird surface defects in random areas. I’m sure it’s not because of the print head stopping to change direction since it doesn’t go all the way through the print. I also checked to see if it has something to do with the supports or infill and that’s not the case.

 

Please see attached images. 

 

Thanks!

4D56B7DB-94A3-415F-8825-B0B1DA93B610.jpeg

20ECC0EA-8A45-46EF-91BA-A0011ADB469F.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Surface defects

Hi,

 

looks a bit like under-extrusion. Is your nozzle ok and your feeder-tension set correctly?

There is a good troubleshooting-guide at the Ultimaker Homepage, possibly it helps.

 

Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!