Jump to content
dsplendido

Cura printing curves slowly, wavy

Recommended Posts

Posted · Cura printing curves slowly, wavy

Hi, I'm using Cura to slice for a CR-10s5 with a Titan Aero and with linear advance enabled, uploading to Octoprint. Curves are being printed really slowly, with a strange wavy element that isn't in the model. I export high resolution STL's from Solidworks typically. Anybody come across this problem?

20190605_172131.jpg

20190605_172141.jpg

20190605_172203.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 96 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!