Jump to content
TrollingFlies

Filament not extruding SOLVED

Recommended Posts

Posted (edited) · Filament not extruding SOLVED

OK.  Total newbie issue.  I have a monoprice select mini v3.  When I'm loading filament, it is extruded while I am pushing it by hand (I am not over forcing it). When my print starts, not filament is extruded.  After a little while, the filament binds up on the coupler on top of the heat sink and can not extrude or be pulled backwards.  In fact, I total ruined a coupler because of this.

Has anyone had a problem like this and if so what am I doing wrong.

 

PLEASE HELP.

 

Thank you.

Chip

 

Edited by TrollingFlies

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!