Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Cura and Repetier different result


wrtdgary
 Share

Recommended Posts

Posted · Cura and Repetier different result

Hi I am new to 3D Print.

I am having trouble of setting up the print model.

Recently I start to print with Cura software, And I've found out that the mashine will always print an extra line outside the model.

I did not set up the line and did not showed up in my Cura slicing. But when I put it into Repetier I can see the line clearly.

It is actually at the layer 1 of Repetier but nothing else. And the layer one of Cura starts from the layer 2 of repetier.

Does anyone know what couse the problem?

 

Thank you

1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...