Jump to content
kayakbabe

Camera not working

Recommended Posts

Posted · Camera not working

I want to see the camera on my s5! That’s why I bought it! But I can’t see it from home! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Camera not working

Hello, can you provide some more information regarding your Ultimaker S5 or why you can not see it? Does it never work, or only sometimes? Are you connected to the internet? How do you try to access it? 

 

Thank you,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Camera not working
5 hours ago, SandervG said:

Hello, can you provide some more information regarding your Ultimaker S5 or why you can not see it? Does it never work, or only sometimes? Are you connected to the internet? How do you try to access it? 

 

Thank you,

I have the same problem. Camera constantly stops working in middle of print. It is not acceptable a machine that costs this much to have a bug like this for so long. I just updated the firmware for the 5.5.12-20200226 version and it hasn't been 10 minutes from the start of the print and the camera already doesn't work. 

The network features of this machines are useless.

Already regret the purchase.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Camera not working

Hi @NunoMPG, thank you for your message. 

Similar as the post you are responding to; can you provide some more information regarding your Ultimaker S5 or why you can not see it? Is this 10 minute disconnect pretty normal in your experience or does it also stay connected longer at different times? Are you connected to the internet via wifi or ethernet? And is your S5 the host to multiple printers or are you running 1 Ultimaker S5? These could all be factors influencing your connectivity. 

 

We are aware that the connectivity can still be improved, and we hope to provide another step towards better connectivity in the upcoming firmware upgrade. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Camera not working
2 hours ago, SandervG said:

Hi @NunoMPG, thank you for your message. 

Similar as the post you are responding to; can you provide some more information regarding your Ultimaker S5 or why you can not see it? Is this 10 minute disconnect pretty normal in your experience or does it also stay connected longer at different times? Are you connected to the internet via wifi or ethernet? And is your S5 the host to multiple printers or are you running 1 Ultimaker S5? These could all be factors influencing your connectivity. 

 

We are aware that the connectivity can still be improved, and we hope to provide another step towards better connectivity in the upcoming firmware upgrade. 

 Hello,

 

10 minutes is just an example of how quickly I lose connection with ultimaker. Sometimes is more and sometimes less.

Our S5 is connected via ethernet and we are only running one printer.

 

Attached is a log file. I noticed some errors at the end of the log, it seems something related to the camera. 

 

dmesg.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...