Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Support / bridges in cura 4.6.1


soyatlas
 Share

Recommended Posts

Posted · Support / bridges in cura 4.6.1

Hi. I have made the supports/bridges in tree in cure 4.6.1 but on one of its sides the "even" layers are traced following an edge, but the "odd" ones are traced on the inside. I don't know if it's a mistake of mine setting up Cura, or it's a Cura bug. If anyone can help me, I will appreciate it.


Also, I take advantage of this message to thank my enthusiasm with Ultimaker for making CURA free to the community. In this sense, in my line of work, if I could, I would consider the Utilmaker printers.

Thank you very much.

PD.: Sorry my bad english, I use translator
 

pantalla de error de cura.jpg

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...