Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
  • Sign Up
RobbertR

UMS5 start niet op na update 5.7.3

Recommended Posts

Posted · UMS5 start niet op na update 5.7.3

Nadat ik update 5.7.3. vandaag op mijn UMS5 heb geïnstalleerd start de S5 niet meer door.

Het logo, de tekst, "Ultimaker" blijft in het scherm staan.

Na een reboot wilt deze nog steeds niet doorstarten.

Wie of wat kan mij helpen?

 

Alvast bedankt.

Gr.

Robbert

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · UMS5 start niet op na update 5.7.3

Hallo Robbert, 

 

Dat is vervelend om te horen. 

Het lijkt erop dat je het best even weer terug een oude firmware versie erop kan zetten en wanneer je wilt het nog eens proberen. Ik denk dat er iets mis is gegaan tijdens de installatie. 

 

Je kan met je reseller contact opnemen voor de juiste instructies om oude firmware erop te zetten, in het geval dat je Ultimaker niet meer aan gaat. Succes! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · UMS5 start niet op na update 5.7.3
5 hours ago, SandervG said:

Hallo Robbert, 

 

Dat is vervelend om te horen. 

Het lijkt erop dat je het best even weer terug een oude firmware versie erop kan zetten en wanneer je wilt het nog eens proberen. Ik denk dat er iets mis is gegaan tijdens de installatie. 

 

Je kan met je reseller contact opnemen voor de juiste instructies om oude firmware erop te zetten, in het geval dat je Ultimaker niet meer aan gaat. Succes! 

Bedankt Sander.

 

Na een reboot van zowel UMS5 als de UMMS ging alles goed, heb dan wel de 5.7.3 nog eens moeten installeren en de print van vandaag heeft geleverd op niveau wat je mag verwachten.

Super hoe er gereageerd is vanuit het forum en vanuit jouw. 

Nogmaals dank!

 

Groeten,

Robbert

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · UMS5 start niet op na update 5.7.3
10 hours ago, RobbertR said:

Bedankt Sander.

 

Na een reboot van zowel UMS5 als de UMMS ging alles goed, heb dan wel de 5.7.3 nog eens moeten installeren en de print van vandaag heeft geleverd op niveau wat je mag verwachten.

Super hoe er gereageerd is vanuit het forum en vanuit jouw. 

Nogmaals dank!

 

Groeten,

Robbert

 

Dat is goed om te horen! Ik begreep uit je eerste bericht dat je je printer al uit en aan had gezet. Werkte het een 2e of 3e keer wel?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · UMS5 start niet op na update 5.7.3
14 hours ago, SandervG said:

 

Dat is goed om te horen! Ik begreep uit je eerste bericht dat je je printer al uit en aan had gezet. Werkte het een 2e of 3e keer wel?

Hi Sander,

De eerste keer had ik alleen mijn UMS5 uit en weer aangezet.

De 2de keer heb ik mijn UMS5 en ook de UMMS uitgezet en zo een 10 minuten gewacht en weer opgestart.

Tot op heden, na 3 prints, geen problemen meer gehad.

De tip om mijn spoelen uiterst links in de bay te zetten heeft ook enorm geholpen om de filament spoelen te herkennen.

Wel heb ik wat eigenaardige meldingen die ik voor de update en de installatie van de UMMS nooit heb gehad.

Maar daar ga ik eerst het forum maar eens op nalezen.

Een leuk tijdverdrijf en ik doe er ook veel kennis mee op.

 

Groeten,

Robbert

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...