Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Timeouts while answering / editing a post?


Recommended Posts

Posted · Timeouts while answering / editing a post?

Hi,

 

I recognize since some time problems with sending an answer for a post. The loaded HTML page don't response any more. Very often I need to reload the entire webpage once more and been told that my text was backed. This didn't happen before.

Browser in use are latest version of Firefox and Opera.

 

An other annoying behavior since long time (alt least for me) is your login procedure. Why is it necessary to ask if I want to sign in with an Ultimaker account? There is no other opportunity for a login and I am quite sure that I want to login if I click Sign in, so why do we need this useless acknowledgement request?

 

Best regards,

DD

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Timeouts while answering / editing a post?

    Hi DD, 

     

    thank you for your message. Does nothing respond anymore, or are you trying to hit 'submit' and it doesn't respond? What I have noticed it that when the submit button is exactly next to the chatbot, there is a small area reserved by the chatbot that is non-clickable for when the chat opens. If this is the case, perhaps you can try to scroll up a little bit until it is above the 'How can we help' and it should work. Could this be it?

     

    The Ultimaker forum is part of our ecosystem and since we introduced Ultimaker accounts they have been synced. Which means if you create an Ultimaker account in Cura you also gain access to the community with your account. 

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Timeouts while answering / editing a post?

    Hi Sander,

    Thanks for your answer. Correct, nothing was responding anymore and I recognize this when hitting the submit button and nothing happen. I'm guess I hit the button central right in the middle and try to do it more than one time. I will look closer to this when it happen again. Today it didn't happen so fare.

     

    I was a little bit busy the last days with other work including tests with the actual beta version 🙂

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...