Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Mouse icon not lining up with Ultimaker Cure option button


jhengst
 Share

Recommended Posts

Posted · Mouse icon not lining up with Ultimaker Cure option button

I just upgraded from 3.6.0 to 4.8.0 and now my mouse icon when hovering above a SW button does not seem to work. I have to hover the mouse a few mm below the button in order to be able to click on it. Any help would be awesome.

 

Thanks ahead of time :) 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...