Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

HELP!! please slicing issues


Ex7remeSpider
 Share

Recommended Posts

Posted (edited) · HELP!! please slicing issues

When ever i slice a model in cura it looks perfect and it looks like it will print fine i never had any problems printing but all of a sudden my prints have been turning out like this

(All my old prints that where made in cura work fine its just new prints i havent changed any settings or anything i even uninstalled and reinstalled cura to see if that would do anything)

 

5f0B0J2.thumb.png.e2a95efb6129f30062726bd81295ffd6.png

 

But instead it prints like this and i have printed other items on my SD card that i had made in cura about a month ago and they print fine and perfect

 

20201227_012636.thumb.jpg.d14f049911804be0db682421b67a442a.jpg

 

any help would be appreciated  

 

 

 

Edited by Ex7remeSpider
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...