Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Subsequent Items In Multiple Prints Don't Start At Same Height


GoremanX
 Share

Recommended Posts

Posted · Subsequent Items In Multiple Prints Don't Start At Same Height

When I setup a print with multiple items, and use the "One at a time" special mode, the first item prints fine. But the second item and every subsequent item starts slightly higher than the first, which leads to them failing because the initial layer doesn't go down properly. This has only been an issue on my delta printer, not my Ender 5. I'm not sure what causes this, but I can confirm that the position of the print head is still accurate after that first print. The Z hasn't changed at all.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...