Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

odd bottom layers


curasurf
 Share

Recommended Posts

Posted · odd bottom layers

I've once hat a similar Problem...in my case my stl model was kinda weird. Maybe its because that little horizontal Level at the right front. This could also explain why there is another little bottom layer at the left front.

 

Thinking back when I had a similar problem I found out, that my stl model had on that particular spot something like an almost invisible layer...so you might want to consider to check your model once again.

 

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · odd bottom layers
    10 hours ago, LuckStar55 said:

    so you might want to consider to check your model once again.

     

    I created the model myself. It's a simple block with engraved label on the front face. Thank you for your comments!

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...