Jump to content

Octoprint Plug In not working ?


LePaul

Recommended Posts

Posted · Octoprint Plug In not working ?

I'm using @fieldOfView's plug in and I am able to connect to my Octoprint Ultimaker 2+   I see the video feed and all seems fine

 

I slice a print and send it via Octoprint where it sits queued.  If I click the link to connect to my printer, I just get another web browser tab showing me the Octoprint web screen.

 

Since this is proving a problem, I am Saving the File and Uploading it via the Octoprint Web Interface.  

 

Help  🙂

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • UltiMaker Cura 5.8 beta released
        Another Cura release has arrived and in this 5.8 beta release, the focus is on improving Z seams, as well as completing support for the full Method series of printers by introducing a profile for the UltiMaker Method.
        • 1 reply
      • Introducing the UltiMaker Factor 4
        We are happy to announce the next evolution in the UltiMaker 3D printer lineup: the UltiMaker Factor 4 industrial-grade 3D printer, designed to take manufacturing to new levels of efficiency and reliability. Factor 4 is an end-to-end 3D printing solution for light industrial applications
        • 3 replies
    ×
    ×
    • Create New...