Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Couple issues with UM3 printer connecting


Recommended Posts

Posted · Couple issues with UM3 printer connecting

I've got a few major issues.

 

Recently, I had trouble connecting my UM3 to my computer via wi-fi.  Nothing I was doing worked, and when I went to open the comms center box, I noticed that the antenna wire had come off.  Not only that, but when I try to connect an ethernet cable from my PC to my UM3, it won't register.

 

How do I solve these issues?  I just want to connect, so the lan problem would be the one need the most help on.  The antenna looks a bit more serious, and I would like to know if any special materials or techniques are required to solder the connecter back on.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...