Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Problem with custom infill settings.


Charlie_Brown
 Share

Recommended Posts

Posted · Problem with custom infill settings.

Im brand new to Cura, so please dont trip at me lol

 

Anyway, I have done my fair share of reading, and YouTube videos before resorting to asking here ...

 

So I am trying to create an area where I dont want any infill, I just want it totally solid (100%) so I have created a box where I want the solid infill, but as you can see, the % is greyed out, i am unable to change the %? What am i doing wrong?

 

Thank you advance guys.

 

Charlie

Cura Infill.jpg

  • Link to post
    Share on other sites

    • 2 weeks later...

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...