Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Odd Bridge Slicing, could be a bug or other setting causing this issue


Dana1960
 Share

Recommended Posts

Posted · Odd Bridge Slicing, could be a bug or other setting causing this issue

Knock, knock, knock.... anyone home? Seems like there is no support for this software. 😉

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Odd Bridge Slicing, could be a bug or other setting causing this issue
    17 minutes ago, Dana1960 said:

    Knock, knock, knock.... anyone home?

    I was home during the weekend, like many of us.

    Patience is a virtue, they say.

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Odd Bridge Slicing, could be a bug or other setting causing this issue

    Please share a project. You create a project with File -> Save project..., not with File -> Export...

    A project file not only includes the model, but also all your settings.

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted (edited) · Odd Bridge Slicing, could be a bug or other setting causing this issue

    I've tried before to get help with Ultimaker-Cura on this site and others. Hence the knock, knock, knock. Just to see if someone is paying attention. Now I know there are those paying attention. When questions go unanswered one has to assume either there may be no viable answer to the question or no one is actually active on the site. Again, the knock, knock, knock. 

     

    I didn't realize there is a difference between save and save project. I thought I had saved a project file.

     

    Edited by Dana1960
    I selected the wrong file
  • Link to post
    Share on other sites

    Posted (edited) · Odd Bridge Slicing, could be a bug or other setting causing this issue

    The Project File:  The previous file did not that the settings. This one does.

     

     

    Bridge Issue Project File.3mf

    Edited by Dana1960
  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Odd Bridge Slicing, could be a bug or other setting causing this issue

    Solved, small feature settings override bridge settings.  The small feature settings help to get first layer adhesion of small holes and features. Would it be better to have it not override bridge settings?

     

     

    962244017_BridgeIssue2.png.dd8c4aea4c79cbc0bb249aa97868211e.png

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 12 replies
    ×
    ×
    • Create New...