Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Installing New MB in Ultimaker Original


Recommended Posts

Posted · Installing New MB in Ultimaker Original

Stumped.  I finally sourced a replacement MB for my Original and bought a new Arduino 2560 to go with it (old 2560 was shot).  I plugged in my power supply and the green light comes on on the MB, however the USB will not connect.   What do I do?  Would really appreciate some help on this.  

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted (edited) · Installing New MB in Ultimaker Original

    Figured it out.  New to a lot of this stuff.  Installed Marlin on the 2560, connected to Cura 5 and upgraded firmware.  I think I am good to go for now.  Try it out tomorrow after reassembly.  

    Edited by jogul
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 12 replies
    ×
    ×
    • Create New...