Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
Sign in to follow this  
rigs

bug 14.12 & 14.12.1 & 15.01-RC5

Recommended Posts

can you check if the top and bottom layers are there in the layer view in 15.01-RC5?

The yellow bottom and top solids are missing..

 

Already fixed for the next RC, noticed this myself as well.

This is due to the fact that I split the top/bottom from the sparse infill. And the layer view did not know how to color the new "top/bottom skin" (and thus not coloring it at all).

This new split means you can set the top/bottom speed separate from the infill speed.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Announcements

  • Our picks

    • Architect Design Contest | Vehicles.
      We're open for entries! - Design and submit your 3D designs of architectural entourage - vehicles - for a chance to win a large filament pack. Presenting an idea, an architectural design or something as big as an urban project isn't easy. A scaled model can really help to get your idea across.
        • Like
      • 24 replies
    • What The DfAM?
      I'm Steve Cox, an experienced engineer familiar with 3D printing. I wanted to share some DfAM guidelines with this community to help and make stronger parts.
      I'm also an Autodesk Certified Instructor for Fusion 360, so many of the images in ...
        • Thanks
        • Like
      • 23 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!