Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

End stop problems


swarley
 Share

Recommended Posts

Posted · End stop problems

Hi guys, my Ulitmaker Original has been working beautifully then after running a print last night it left a very iffy print and i noticed that the printer head isn't hitting the end stops correctly, i've googled and looked but i can't work out whats caused this and why it refuses to let me reset them.

Here is a video of my machine when i try using the bed leveling program im using Cura 14.12.1 Any help would be great as it has me completely stumped.

 

 

 

 

  • Link to post
    Share on other sites

    • 1 month later...

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...