Jump to content
Sign in to follow this  
macua85

Cura 'Shadowing'when in layer view

Recommended Posts

Posted · Cura 'Shadowing'when in layer view

Hey guys,

I keep getting this when i'm going through layer view, any ideas? Its like a shadow of the model.

gallery_36287_1583_23219.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura 'Shadowing'when in layer view

Hey Daid, thanks for getting back to me. Its the latest version, and you answered my question. Its seems to be generated from the select extruder plugin. After I disabled that, its gone.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Cura 'Shadowing'when in layer view

It seems to occur if the offset of the second extruder in the machine settings is not zero.

I've set this offset to zero and added the extruder offset directly in the UMO firmware (Marlin).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 87 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!