Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Incorrect Slicing


mattcatt
 Share

Recommended Posts

Posted · Incorrect Slicing

What is going on here? There is a gap in the vertical column near where it intersects with the horizontal. The model looks good in SketchUp and in the normal preview in Cura, but the Layers view shows the gap. Printing matches the Layers view.

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Incorrect Slicing

    Try playing around with the Fix horrible (Tape-A and Type-B) settings in Expert settings.

    However, your model is most probably incorrect. I think it contains faces on the inside.

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Incorrect Slicing

    as a Sketchup user I cannot recommend Solid Inspector (2) highly enough.

     

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...