Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
Sign in to follow this  
hjbinnema

Bug?: Cura15.02.1 skips holes in object, that occur in Cura14.12

Recommended Posts

Yesterday I looked at an previous design of UltiArjan: the U2RS_TopPlate.stl.this is part of the Ultimaker2-rail-system.

The object does showup in "normal view" of Cura 15.02.1, but in "layerview", the mounting holes do not show up. Because this is a design that already exists several months and is printed by others, I decided to try an older Cura-version. In Cura14.12 the holes do show up, so my expectation is that this might concern a bug in 15.12.1?

regards, Harry

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Ultimaker Cura | a new interface
      We're not only trying to always make Ultimaker Cura better with the usual new features and improvements we build, but we're also trying to make it more pleasant to operate. The interface was the focus for the upcoming release, from which we would already like to present you the first glance. 
        • Like
      • 79 replies
    • "Back To The Future" using Generative Design & Investment Casting
      Designing for light-weight parts is becoming more important, and I’m a firm believer in the need to produce lighter weight, less over-engineered parts for the future. This is for sustainability reasons because we need to be using less raw materials and, in things like transportation, it impacts the energy usage of the product during it’s service life.
        • Like
      • 12 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!