Jump to content
marks4

Problem with Cura

Recommended Posts

Posted · Problem with Cura

Hi guys. I've been having problems with my Cura slicer. I can't transfer stl files to my sd card it just keeps saying 'fail to save'. And the same when the file is gcode. I've also downloaded a couple of the version and the same thing happen. Any have this problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Problem with Cura

It's unlikely that it's cura causing it as I think we would have a lot more reports on it if that was the case. Have you tried with another card? Or tried it on a different computer?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Problem with Cura

Yeah ive tried it on two different laptops and still the same result. I know this forum is for UM printers but I have a Wanhao Di3. Could it be I need to update the printers firmware?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Problem with Cura

You can always try saving the gcode to another location, and the put the file on the sdcard with explorer/finder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!