Jump to content
astro

UM2+ noise while printing

Recommended Posts

Posted · UM2+ noise while printing

Hi

I have the same problem, although mine sounds more like a squeak than yours.

I've had my 2+ for about 3 weeks now with quite a bit of use.  I've tried to find help on lubrication, but can't seem to find any info on it.  Can some one point me in the right direction?

Many thanks

:)

Would be interested to hear peoples thoughts.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · UM2+ noise while printing

How interesting

I just did the Ultimaker 2+ Extruder Upgrade on my Ultimaker 2

Here's the sound mine is making on retractions

 

I'm wondering if the ferrite clamp isn't around the extruder motor wire...? Or something else?

@Sandervg ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · UM2+ noise while printing

Well I opened the electronics bay and checked everything over again....ferrite is around all the motor wires.

Perhaps...that's just how an Ultimaker 2+ sounds?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!