Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

trouble getting head to hop over support.


JustSumGuy
 Share

Recommended Posts

Posted · trouble getting head to hop over support.

I am trying to get the head to hop over all printed parts. I found the setting but it seems to be ignored for supports. I find my supports getting busted off of the print bed often. I can see it hopping over parts of the model fine but I hear the head buzz and click over the support structures often.

what am I missing in the settings?

sorry if this is in the wrong area....

useing:

Cura 2.7

Marlin 1.1.5

home built cube

Thanx

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...