Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
VitR

Strange behavior during feeding new spool UM3

Recommended Posts

Hi all ultimakers,

After updating to latest firmware on my UM3 I have small problem during changing material. During feeding new spool I hear that feeder make small gaps (motor is stoped for small time). This is happend only during feeding new spool and during first extruding new material to the nozzle (both slow moves). On both feederes. I think that is no big problem but something is no good.

Have you any idea what is wrong?

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • Taking Advantage of DfAM
      This is a statement that’s often made about AM/3DP. I'll focus on the way DfAM can take advantage of some of the unique capabilities that AM and 3DP have to offer. I personally think that the use of AM/3DP for light-weighting is one of it’s most exciting possibilities and one that could play a key part in the sustainability of design and manufacturing in the future.
        • Like
      • 3 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!