Jump to content
nagoL2015

Extruder doesn't go low enough at the start of the print!

Recommended Posts

Posted · Extruder doesn't go low enough at the start of the print!

As the title says. How would I do this? The default gcode file that came with it prints perfectly fine. But any print I try starts too high.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited) · Extruder doesn't go low enough at the start of the print!

Sorry, the printer is a Monoprice Mini Delta

Edited by nagoL2015

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited) · Extruder doesn't go low enough at the start of the print!

It would be nice if you give the 2 gcode files, the default one and one you sliced with Cura, just to see what Z coordinate are set in both files at the beginning

 

Your printer has an auto leveling at the beginning, did you correctly check it in the case you're slicing with cura?

Edited by JCD
edit text

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!