Jump to content
cloakfiend

Weird S5 sound on early layers

Recommended Posts

Posted · Weird S5 sound on early layers

Hi folks,

 

I am getting a weird grinding vibrating sound on my first layers using the S5 and am curious if anyone may know what is causing them?

 

here is the link to video/audio.

 

https://drive.google.com/file/d/1tGAf7q9VabycuWXMoyhBigwqtrMolPmD/view?usp=sharing

 

It doesn't sound serious but I'm always keen to hear opinions!

 

M

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Weird S5 sound on early layers

Thanks, Ill just keep an eye on it, its only on the first couple of layers anyway, but ive heard it often now usually going from top right travels to bottom left as in the video.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 96 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!