Jump to content
nagygabor679

Execute PostProcessing Plugin - bug or feature?

Recommended Posts

Posted · Execute PostProcessing Plugin - bug or feature?

I wrote a little PostProcessing Plugin. After I clik Extensions / Post Processing / Modify G-Code menu, I  can select it, I can set paramteres.

I can load any stl, everything working fine. But...

If I click Save to removable drive or Save to File button then the plugin will be executed, if I click Print via USB then the plugin  will not executed.

I'm sad, because I always printi via USB, and  it's very uncomfortable for me.

So, is it a normal working method, the post processings plugins executed only when I save G code?

Or is it a bug,  the post processings plugins should execute, when I'm printing via USB?

 

(I tested it with Cura 3.6 and 4.0 beta.)

 

Thanks,

Gábor
 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Execute PostProcessing Plugin - bug or feature?

I have the same problem. No solution found yet.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Execute PostProcessing Plugin - bug or feature?

I've the same problem   ender-3  cura 4.0.0.   very sad😪

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted · Execute PostProcessing Plugin - bug or feature?

sorry for posting so often,  I had registered the account afterwards and all not working posts appeared suddenly.  sorry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!