Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

All axes missing with g92 ERROR


Hesam
 Share

Recommended Posts

Posted · All axes missing with g92 ERROR

Hi ☺️,

 

I am new here so I would really appreciate your help...✌️

 

I am trying to run my first G code created in Cura but I get this error in my firmware (MACH3) when I try to run the g code:☹️

 

"All axes missing with g92 , Block = G92 E0    ;zero the extruded length Line 15 "

I have attached my g code below...

 

Anyone has experienced this before?

 

My printer is 5axis maker, it uses mach3 and cura.

 

Thanks

Hesam

1_Cilnder Print _Test 03_02_2019.gcode

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...