Jump to content
ErenUenal

Endstop always triggered after buying a new one

Recommended Posts

Posted · Endstop always triggered after buying a new one

Hello, dear Community!

 

I have a Problem with my endstops. The new endstop is always triggered. Also if I press it down, so it is not just reversed. I bought 3 new endstops and all have the same issue. Is there maybe any difference? The right one and second picture is the original of my CR-10. This metal thing was broken and that was the reason why I changed it.

Thanks for your help,

Eren

1549821471352-1178077871.jpg

1549821527816-1133867500.jpg

1549821556025-1037745829.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Ultimaker Cura 4.0 | Stable available!
      Ultimaker Cura 4.0 is mainly focused on the improved user interface and cloud integration.
      As always, we want to collect your user feedback for this release. If there are any improvements you can think of, feel free to mention it here and help us to shape the next release.
      • 98 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!