Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Empty print job send from Cura to Octoprint


Gomja
 Share

Recommended Posts

Posted · Empty print job send from Cura to Octoprint

I was slicing to a micro sd card with Cura fine.  But I got octoprint running and was able to connect with the marketplace addon.  But the jobs sent to octoprint are empty?  Also I cant see my job in the preview window of Cura and its only trying to heat the bed and not the extruder.  What am I missing?

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · Empty print job send from Cura to Octoprint

    The bed heats more slowly than the hot end, so it heats first...can take several minutes.

     

    if you mean the bed gets up to temp bit the head never heats...I don’t know.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 8 replies
    ×
    ×
    • Create New...