Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

WiFi hotspot takes years to be created


msyukri43
 Share

Recommended Posts

Posted · WiFi hotspot takes years to be created

Hello, my Ultimaker S3 Extended couldn't create the WiFi hotspot. I have waited for half a day and it still stuck on this message. I have rebooted, updated to latest firmware, reset to factory setting but the problem still persist. I have addressed the problem to my local distributor but I still haven't get any feedback ever since. 

network.thumb.PNG.14a51ea3500bc6252aa37053cd48a59f.PNG

 

  • Link to post
    Share on other sites

    Posted · WiFi hotspot takes years to be created

    Please also try a Cura Connect reset. If you reboot, leave the printer off for a few minutes.

     

    If all fails, a firmware recovery might help:

    Be aware that you loose all calibration data with a recovery.

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...