Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Several issues in 4,5.0 Win 7 64bit


Recommended Posts

Posted (edited) · Several issues in 4,5.0 Win 7 64bit

Hi all,

 

I hope you are all well...

 

I am using a laptop, no separate keyboard or mouse...

 

In the rotation, I can only rotate on the red axis & not the green or blue axis

 

In the preview after slicing, there is no option to play the simulator, whereas it should be at the bottom-middle of the screen...

 

If I import a model that was designed larger than the settings for the printer bed to use, it will not let me resize or rotate to angle it across the corners to fit...

 

Can you please advise if any settings need to be changed or if I need to do something in particular to get this software to work as should...

 

Thank you in advance, for your valuable time to help out...

screenshot_526.jpg

Edited by Welsh-Dragon
  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...