Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Consistent crashing with Windows 10


Recommended Posts

Posted · Consistent crashing with Windows 10

Has anyone experienced crashing issues with either 4.6.2 or 4.7?
This started just a couple of days ago,  after using the slicer successfully for a few weeks. The opening screen loads up, reports that it is opening the UI, launches the main window, which just stays blank!
I reinstalled. Same thing. Uninstalled and removed all configuration files, then reinstalled. Worked 1st time round. Crashed shortly after creating and saving 1st slice. restarting program, UI hangs again.

Installed 4.7 beta. Same behaviour. Any tips anyone?

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted (edited) · Consistent crashing with Windows 10

    After much gnashing of teeth, I uninstalled again, and went searching in the user Appdata local and romaing folders and removed all traces of any Cura settings. This seems to have solved the issue for now.

    Edited by adyjapp
  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · Consistent crashing with Windows 10

    Hi. Thanks for the reply. Cura decided to hang again this morning. The log file seems to suggest that there is a timeout waiting to autodetect Baud rate. As I don't have my printer connected (an Ender Creality 3 Pro using OctoPrint on a networked Raspberry Pi 4), I guess that it will try and wait forever!

    stderr.log

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...