Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts
Sign in to follow this  
xperiment

Support not working?!

Recommended Posts

I don´t find anything about this, but is the Support option working? I´m using latest OS X Version and turn on the Support, but Cura doesn´t show me any support material. However "Touching buildplate" or "Everywhere".

Anybody a hint for me?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The support doesn't show up in the 3D view of the part - you need to change to the layers view to see it. But then you should see it (it shows up as blue lines, iirc). The positioning of the support will depend on the overhang angle of the print, so there might be less than you expect.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Announcements

  • Our picks

    • Architect Design Contest | Vehicles.
      We're open for entries! - Design and submit your 3D designs of architectural entourage - vehicles - for a chance to win a large filament pack. Presenting an idea, an architectural design or something as big as an urban project isn't easy. A scaled model can really help to get your idea across.
        • Like
      • 14 replies
    • What The DfAM?
      I'm Steve Cox, an experienced engineer familiar with 3D printing. I wanted to share some DfAM guidelines with this community to help and make stronger parts.
      I'm also an Autodesk Certified Instructor for Fusion 360, so many of the images in ...
        • Thanks
        • Like
      • 18 replies
×

Important Information

Welcome to the Ultimaker Community of 3D printing experts. Visit the following links to read more about our Terms of Use or our Privacy Policy. Thank you!