Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

Material Station noise PVA Support


SensataPDS
 Share

Recommended Posts

Posted · Material Station noise PVA Support

Hi Folks first thread here for me, i have recently become responsible for a brand new S5 Pro bundle and have within the last few days started to hear a grinding, gear skipping sort of noise from the material station in bay A which i have only used for Ultimaker PVA support material and still do. 

 

I have uploaded a video for your thoughts, the spool does not seem to be controlled by the rollers while i am printing, rather driven from inside the station as if its being dragged.

 

 

VID_20201015_100630.zip

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
     Share

    • Our picks

      • New here? Get ahead with a free onboarding course
        Hi,
         
        Often getting started is the most difficult part of any process. A good start sets you up for success and saves you time and energy that could be spent elsewhere. That is why we have a onboarding course ready for
        Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5, Ultimaker S3 Ultimaker 2+ Connect.   
        They're ready for you on the Ultimaker Academy platform. All you need to do to gain access is to register your product to gain free access. 
        Ready? Register your product here in just 60 seconds.
          • Like
        • 11 replies
    ×
    ×
    • Create New...