Jump to content
Ultimaker Community of 3D Printing Experts

3 extended disconnects from network 10 seconds after hit connect.


Recommended Posts

Posted · 3 extended disconnects from network 10 seconds after hit connect.

My Printer is visible on the network you click on the printer to connect it shows connected to for about 10 seconds and drops off. it never goes away from being available as a connected to printer. the ability to print over network drops off. I have tried all the the updates and reboots. I don't know what to do. I have ultimaker 4.7.1 and 3 extended firmware 5.2.11.20190503

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · 3 extended disconnects from network 10 seconds after hit connect.

    I guess you are talking about wifi connection, right?

    Have you tried to reconnect it completely and reconfigure the wifi password as well?

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · 3 extended disconnects from network 10 seconds after hit connect.
    31 minutes ago, Smithy said:

    I guess you are talking about wifi connection, right?

    Have you tried to reconnect it completely and reconfigure the wifi password as well?

    It is the land network connection

    ulti screen shot.JPG

  • Link to post
    Share on other sites
    Posted · 3 extended disconnects from network 10 seconds after hit connect.

    I figured out my issue, I am using a USB adapter network plug, It cycles to see the connection and when it does, I looses my connection. 

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    ×
    ×
    • Create New...