Jump to content

Ultimaker 2 heatbed temp problem


soul4u

Recommended Posts

Posted · Ultimaker 2 heatbed temp problem

Hi, my Ultimaker 2 extended is suddenly not heating up the heatbed to the expected temperature.

The bed temperature stops randomly between 30° and 45° when it should go up to 80°. 

When I lower the bed temperature to the actual C° and heat up the nozzle, that the print can start, the bed heats up as normally did before and the wheel for manual choice of bed temperature does work again...

This is strange...anybody an idea, whats going on and how to fix it?

Thanks in advance,

BR

Thorsten

  • Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now
    • Our picks

      • Introducing the UltiMaker Factor 4
        We are happy to announce the next evolution in the UltiMaker 3D printer lineup: the UltiMaker Factor 4 industrial-grade 3D printer, designed to take manufacturing to new levels of efficiency and reliability. Factor 4 is an end-to-end 3D printing solution for light industrial applications
          • Thanks
          • Like
        • 3 replies
      • UltiMaker Cura 5.7 stable released
        Cura 5.7 is here and it brings a handy new workflow improvement when using Thingiverse and Cura together, as well as additional capabilities for Method series printers, and a powerful way of sharing print settings using new printer-agnostic project files! Read on to find out about all of these improvements and more. 
         
          • Like
        • 27 replies
    ×
    ×
    • Create New...